Jedward på MTV Ryssland!


Dagens fråga!

vad skulle ni göra om ni såg Jedward gående på eran gata? skulle ni springa ut och hälsa?
eller vad skulle ni göra?

dagens bild!


Liam McKenna exklusiva Eurovision dagbok

Pojkar Jed ledsen över poängen Det finns ingen förneka det - alla i Team Irland, framför allt Jedvard är rensad över resultatet i Azerbajdzjan. Ingen är riktigt säker på vad som gick fel.

Jag undrar bara om allt prat om Jedward sång arbetade mot oss. Kanske folk antog vi skulle få röster ändå och brydde sig inte bakom oss? Den enda trösten vi har är att alla gav sitt allt, gav killarna en strålande prestanda och den bästa låten vann på natten. Loreen är en bubblig gal Eurovision Vinnaren Loreen och hela svenska delegationen bodde på vårt hotell. Så när vi kom tillbaka med våra svansen mellan benen runt 05:00 gick vi rakt in i firandet för Sverige.

Det var svårt att komma in i partiet humör, men vi piggnade för att dela ett glas champagne med dem och sedan vi alla åkte till frukost. När vi lämnade för vår flygning vid 07:00 var de alla fortfarande upp sprickor öppna flaskor champagne! Killarna hålla Jed upp Det är framåt och uppåt för Jedward. De säger att de har haft en knock tillbaka men det är inte en knock-out.

Beger vi oss till Tyskland i morgon där de visas på TV innan han kom tillbaka till Irland för spelningar nästa helg. Och biljetter till deras nästa turné säljer ut!

- Starplus.ie

Jedmania Germany 2012


RSS 2.0